Personeelsfeest

Party @ Brouwerij Van Honsebrouck

“Ons personeel werkt toch wel hard hé.”
“Ja, inderdaad. Werd het niet wat tijd voor een feestje?”
“Het is intussen wel een jaar geleden… Gaan we eens op verplaatsing?”
En zo geschiedde…
 
Op 16 februari kwamen 70 “Demeyers” en “Berles” vol enthousiasme toe bij Brouwerij Vanhonsebrouck. Onze projectleiders waren, zoals ook op het werk, de eerste aanwezigen. Na vele groeten en handdrukken, startte onze avond vol vermaak.


Na een boeiende, leerrijke rondleiding, waarbij we leerden hoe het hoppig brouwsel van de velden tot onze lippen kwamen, werden wij ontvangen in de koninklijke feestdag met een toog om U tegen te zeggen. Hapjes, cava en gerstenat vloeiden rijkelijk.

We gingen aan tafel zitten, tussen bekenden en minder bekenden en het keuvelen ging verder. De zaakvoeder stond op en nam het moment van tijdelijke rust om ons toe te spreken. “Dank voor jullie talrijk aanwezigheid en het meest van al voor jullie inzet het voorbije jaar. Zonder jullie allen, zouden Demeyer en Berle niet de indrukwekkende bedrijven kunnen zijn en blijven zoals nu. Geniet van de avond en op naar een volgend jaar!”

Drie gangen later begon het al later te worden, maar we waren nog niet klaar om naar huis te gaan. Nog een (aantal) afsluitende drankjes en we konden uiteindelijk toch de bus op naar Menen. Iedereen veilig thuis en maandag fris en monter op het werk.

Maandagochtend, de eerste woorden op het bureau en atelier: Wanneer is het volgend feestje?