Onze stagiair in beeld

Onze stagiair Emiel heeft zijn stage bij Demeyer Construct overleefd en klapt nu uit de biecht. Hoe is het om te werken bij Demeyer Construct?

We let you shine

Bij Demeyer Construct zijn de werknemers het kloppend hart van ons bedrijf - wij beseffen dat maar al te goed. Het is dan ook logisch dat we een fantastische werkplek willen zijn. Waar je vanalles bijleert, je amuseert en werk aflevert waar je terecht trots op bent. Maar niet alleen onze vaste werknemers moeten het naar hun zin hebben - onze stagiairs ook. En toevallig heeft er vandaag net eentje zijn stage afgerond. Hij heet Emiel en hij doet graag zijn verhaal. Een exclusieve insiderblik in Demeyer Construct.

Emiel vertelt

Ik ben Emiel en ik zit in het vijfde jaar werktuigmachines BSO in het VTI Menen. Ik mocht stage lopen bij Demeyer Construct en dat bleek een heel leerrijke ervaring. Hoofdzakelijk mocht ik frezen aan de CNC, onder begeleiding van een ervaren frezer, Bjorn. Ik mocht ook mijn bijdrage leveren aan de montage, daar werd ik begeleid door atelierchef Stefaan. Ik heb van beide heren heel wat opgestoken, waarvoor dank! Gisteren leerde ik als klap op de vuurpijl vanalles bij over de interne werking van een industriële waterpomp van een pretpark!
 

Nog meer dan de puur technische zaken leerde ik skills die overal in het leven nuttig zijn. Ik leerde wat werken inhoudt. Dat er heel wat energie en passie kruipt in de verwezenlijkingen die wij de klanten aanbieden. Ook leerde ik mijn plan trekken: initiatief nemen, vertrouwen op mijn intuïtie en mijn kennis. Ik heb ontdekt dat ik veel meer kan en aankan dan ik dacht.
 

Niet onbelangrijk: ik leerde dat er bij Demeyer Construct een geweldige werksfeer heerst. En dat het werken des te beter gaat als je omringd wordt door topcollega's. Ik neem niet alleen wijsheid mee - maar ook een handvol leuke herinneringen!

Werken bij Demeyer Construct

Blijkt dus dat het aangenaam werken is bij ons. Missie geslaagd! Bedankt voor alles, Emiel! En veel succes in de toekomst! 


Wil jij ook komen werken bij ons? Er staan nog een paar vacatures open. Doen! 
En wie weet maak jij binnen de kortste keren deel uit van ons topteam!
 

Word deel van ons team!