Kies voor een job met toekomst

Heb jij twee rechterhanden? Zijn ‘bikhamer‘ en ‘CNC‘ geen buitenaardse begrippen voor jou? Gepassioneerd door techniek? Drie maal ja geknikt? Dan ben jij een echte geluksvogel. Technische profielen zijn namelijk gegeerd. Want een job als technieker, dat is een job waar toekomst in zit. Waarom? Dat lees je hier.

Klaar om erin te vliegen?

​Reden 1: Impact creëren

Als technieker zie je meteen resultaat van je werk. Geen gebakken lucht, maar machines die opnieuw functioneren, handgemaakte wisselstukken die perfect passen … Jij verricht technische mirakels. Je maakt het leven voor bedrijven makkelijker. De dankbaarheid nadien is des te groter. En ’s avonds? Dan kruip je meer dan voldaan in je bed want morgenochtend sta jij opnieuw paraat. Als technieker/superheld die anderen helpt in nood.
 

Demeyer Construct job techniek met toekomst
 

Reden 2: Nooit vervelen

De wereld van de techniek staat nooit stil. Regelmatig zien nieuwe technieken het levenslicht: 3D-printing, innoverende lastechnieken, nieuw gereedschap … De boodschap voor elke technieker: bijscholen blijft noodzakelijk. Het houdt je trouwens ook wakker. En geef toe: levenslang leren blijft een groot voordeel.

Reden 3: Werkzekerheid

Technisch talent is schaars op de arbeidsmarkt. En wij hebben er dringend nodig.

Waarom aan de slag bij Demeyer Construct?
 

  • Een top werksfeer
  • Collega’s waar je dagelijks op kunt vertrouwen
  • Interne opleidingen om bij te blijven
  • Uitdagende projecten
  • Zo veel meer…


Zie jij het helemaal zitten om de Demeyer équipe te vervolledigen?

Een adres: jobs@demeyerconstruct.be