Een geslaagde industriële verhuis in 4 stappen

Of het nu gaat om 1 machine of een volledig machinepark: ons team van ervaren technici beschikt over de nodige kennis om volledige machines mechanisch te demonteren, te verhuizen en opnieuw minutieus te assembleren. Ontdek hier in 4 stappen hoe we dankzij de nodige flexibiliteit, een uitgebreid arsenaal aan materiaal en onze technici elke industriële verhuizing tot een goed einde brengen.

STAP 1: The right man for the right job

Alles schiet in gang met de contactopname door de klant. Of dit nu een week of enkele maanden op voorhand gebeurt: we passen ons aan. De vraag van de klant varieert van de verhuis van één enkele machine tot een volledig machinepark. We spelen deze aanvraag door naar een van onze projectleiders. Zij bestuderen grondig de vraag en stellen een A-team van technici samen. Eenmaal enkele vaklui geselecteerd zijn, gaat het project in planning.

We zoeken trouwens altijd nieuw technisch talent: bekijk hier onze vacatures.

  

STAP 2: Afkoppeling en opstart

Om een goed zicht te krijgen op de verhuismissie, verkent ons team van techniekers op voorhand het actiegebied. Ze meten alles nauwkeurig op en controleren de staat van de machine(s). Leeftijd, slijtage, functionaliteit,… Dankzij ons professionele oog voor techniek weten we meteen welk materiaal en technici we laten shinen voor deze specifieke opdracht. We leggen meteen een afspraak vast zodat de klant vooraf zijn machine(s) elektrisch kan afkoppelen en laten afkoelen: Safety first.
 

STAP 3: Zwaar geschut

Op de dag van de verhuis verzorgen we de volledige mechanische demontage - werk waarbij onze technici naast mankracht steunen op professioneel gereedschap. Dankzij ons uitgebreid arsenaal aan materiaal kunnen we elke klus aan: we gebruiken heftrucks om tot 12 ton te verplaatsen. Geholpen door de nodige heftruck skills verplaatsen onze technici elk zwaar onderdeel, zelfs in de kleinste ruimtes. Dankzij ons technisch inzicht verlies je als bedrijf weinig productie-tijd tussen het demonteren en het opnieuw assembleren. 

Demeyer Construct industriƫle verhuizing 01
 

STAP 4: Perfecte assemblage

We plaatsen de meest fragiele onderdelen zorgvuldig in kisten en geven deze een plaatsje op onze eigen camions. Het bevestigen van alle onderdelen op de camions is een delicate job: we willen immers niet dat de lading tijdens het transport beweegt. Tijdens het verhuizen stellen we ook een gedetailleerd plan op om nadien alle onderdelen terug mooi aan elkaar te koppelen. Met dank aan onze uitgebreide technische kennis puzzelen we om het even welke machine terug volledig mechanisch in elkaar. Vervolgens sluit het bedrijf zelf alles opnieuw elektrisch aan.

Demeyer Construct industriƫle verhuizing 02
 

We let your company shine

We nemen graag jouw verhuisproject onder onze vleugels: onze top technici staan alvast klaar. Contacteer ons team hier en we helpen je graag verder.