Digitalisering op de werkvloer

29 jaar lang hebben onze techniekers al hun prestaties netjes op papier genoteerd. Dagelijks, of wekelijks een nieuw blad genomen en talloze pennen leeg geschreven.

Lees meer

Project in de kijker

Onze techniekers gaan ervoor. Altijd. Zelfs tijdens de coronacrisis draait ons atelier op volle toeren.

Lees meer

Kies voor een job met toekomst

Heb jij twee rechterhanden? Zijn ‘bikhamer‘ en ‘CNC‘ geen buitenaardse begrippen voor jou? Gepassioneerd door techniek? Drie maal ja geknikt? Dan ben jij een echte geluksvogel. Technische profielen zijn namelijk gegeerd. Want een job als technieker, dat is een job waar toekomst in zit. Waarom? Dat lees je hier.

Lees meer

Een succesvolle brouwerij-installatie

De Ten Bogaerde site in Koksijde krijgt een eigen brouwerij. De plaatsing en installatie gebeurde op spectaculaire wijze: via het dak.

Lees meer

Geslaagde verhuis uniek weefgetouw

4 kranen in synchroon, 2 heftrucks en expert technici.

Lees meer

Onze stagiair in beeld

Onze stagiair Emiel heeft zijn stage bij Demeyer Construct overleefd en klapt nu uit de biecht. Hoe is het om te werken bij Demeyer Construct?

Lees meer

Een geslaagde industriële verhuis in 4 stappen

Of het nu gaat om 1 machine of een volledig machinepark: ons team van ervaren technici beschikt over de nodige kennis om volledige machines mechanisch te demonteren, te verhuizen en opnieuw minutieus te assembleren. Ontdek hier in 4 stappen hoe we dankzij de nodige flexibiliteit, een uitgebreid arsenaal aan materiaal en onze technici elke industriële verhuizing tot een goed einde brengen.

Lees meer

Personeelsfeest

Party @ Brouwerij Van Honsebrouck

Lees meer

IS-001 Opleiding heftruck

De opleiding heftruck gevorderden (IS-001) behandelt alle aspecten van een vorkheftruck: wetgeving, technische eigenschappen, onderhoud, rijtechnieken en veiligheidsaspecten.

Lees meer

VCA Certificatie voor al onze medewerkers

VCA is een zorgsysteem dat staat voor Veiligheid Checklist Aannemers. Het is een certificatiesysteem dat aantoont hoe een bedrijf en de medewerkers aandacht besteden aan veiligheid en preventie.

Lees meer