Industriële verhuizing

Industriële verhuizing

Een geslaagde verhuizing start bij de juiste voorbereiding.

Onze medewerkers zijn echte all-rounders en blinken uit door hun minutieus werk. Ze zijn niet alleen in staat volledige productielijnen en machines te demonteren, te verhuizen en te assembleren. Ze schitteren vooral door hun flexibiliteit. Elke situatie is anders en kan onvoorziene omstandigheden met zich mee brengen. Onze teams zijn van alle markten thuis door interne en externe opleidingen. Op die manier kunnen we moeiteloos om met elke uitdaging.

“We zijn bezig met de verhuis van grote, oude weefgetouwen. Groot materiaal maar toch heel breekbaar. Als team doen we er alles aan om tot een goeie verhuis te komen, iedereen wordt ingezet waar hij sterk in is.” 
D. - Mecanicien

Sterk in jouw werk? Bekijk onze vacatures!

De verhuis van jouw machinepark is bij de alerte ploeg van Demeyere in goede handen.

“We hadden ooit een situatie waar de klant de maten van zijn machinepark had opgemeten voor een verhuis. Het moment dat alles aankomt, blijkt de poort te laag te zijn. We passen ons vlot aan, aan elke onvoorziene situatie. We hebben toen alle, voor ons onbekende, machines afgebouwd en toch op zijn plaats gekregen. Niet lukken, dat bestaat bij ons niet!”
R. - Mecanicien

Staat ‘onmogelijk’ ook niet in jouw woordenboek? Bekijk onze vacatures!

Demeyer Construct diensten industriƫle verhuizingen