Industrieel onderhoud

Industrieel onderhoud

Een goed onderhouden machinepark staat garant voor een optimale productiviteit.

Onze gespecialiseerde onderhoudstechniekers zetten zich in voor de continuïteit van jouw productie en machinepark. Door de combinatie van ervaring & gedreven zijn onze teams de perfecte aanvulling op jouw noden. De techniekers passen zich aan jouw situatie aan en denken oplossingsgericht mee met jouw organisatie. 

“Ik volg in avondonderwijs een opleiding elektriciteit. Op m’n vorige job was dit niet mogelijk, maar bij Demeyer kan ik zo heel flexibel meedenken met situaties bij de klant.”
D. - Monteur/Mecanicien

Ben jij de flexibele collega die we zoeken? Bekijk onze vacatures!

Demeyer Construct industrieel onderhoud 01De passie en inzet van onze ploeg, aangevuld met ons eigen atelier, laat ons toe direct te schakelen. Op deze manier blijft de down-time van jouw machines beperkt. Bovendien investeren we in interne en externe opleidingen om de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen.

 

“Een onvoorziene depannage is hier een welkome uitdaging. We moeten snel reageren om de klant uit de nood te helpen, maar leveren ook kwaliteit af. Daar maken we echt het verschil!”
R. - Mecanicien

Maak jij ook het verschil? Bekijk onze vacatures!


Maak van jouw onderhoud onze zorg en informeer naar onze aanpak voor:

  • Industrieel onderhoud van jouw productlijnen
  • Periodiek en preventief onderhoud van jouw machinepark
  • Revisies van industriële machines

“Het gebeurde al dat ik de zaterdag een telefoon kreeg van een technieker van een klant. “Ik was diegene die uitleg kon geven,” vertelden ze hem. We werken alsof we voor ons eigen werken en krijgen daarvoor het vertrouwen vanuit Demeyer maar ook vanuit de klant. Daar doen we het voor!”
R. - Mecanicien

Zin om de uitdaging aan te gaan? Bekijk onze vacatures!