Voorstelling

Laat u inspireren door ons werk 

Demeyer Construct gevestigd te Menen, biedt u een kwaliteitsvolle en snelle service voor onderhouds- en herstellingswerken van uw machinepark. Eveneens industriële verhuizingen behoren tot één van onze kernactiviteiten. Hiernaast kan u ook bij ons terecht voor allerhande metaal- en inoxconstructies, algemene mechaniek en diverse metaalbewerkingen.

Door het aanwerven van gecertificeerde vakmensen en doelbewuste investeringen zijn we in staat steeds kwalitatief werk af te leveren en onze ijzersterke reputatie te waarborgen. Dit en onze flexibiliteit zorgen ervoor dat onze klanten steeds de weg naar Demeyer Construct terugvinden.

Historiek

In 1990 werd de firma Demeyer Construct opgericht door huidige zaakvoerder Geert Demeyer. Aanvankelijk lag de nadruk op herstellingswerken en demontages van textielmachines. Gaandeweg werden de activiteiten uitgebreid naar meer algemene mechaniek, onderhouds- en herstellingswerken van diverse industriële machineparken. Uiteraard ging dit gepaard met de nodige investeringen in enerzijds een modern werkatelier met up-to-date metaalbewerkingsmachines en anderzijds een uiterst competent personeelsbestand. Dit heeft ertoe geleid dat Demeyer Construct uitgegroeid is tot een modern bedrijf dat een 40-tal medewerkers tewerkstelt, strevend naar een snelle en kwaliteitsvolle service tegen concurrentiële prijzen voor zowel bedrijven als particulieren.